Εκπτώσεις ως 70%! ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά παραγγελιών >50€! Τηλ παραγγελίες:2610434307
 

Τρόποι πληρωμής

1) Πληρωμή με αντικαταβολή.

Πληρωμή κατά την παράδοση της παραγγελίας στον υπάλληλο της εταιρείας courier ACS.


2) Πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.Bekids.gr συνεργάζεται με την τράπεζα Πειραιώς για την υπηρεσία πληρωμής με χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες

Η πληρωμή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα είναι μία απόλυτα ασφαλής μέθοδος πληρωμής για τους πελάτες μας. Η εταιρεία Bekids δεν θα έχει ποτέ γνώση των πληροφοριών της κάρτας σας ή του λογαριασμού σας. Για την πληρωμή της παραγγελίας, σας ανακατευθύνει σε ειδική ιστοσελίδα της τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ χωρίς να έρχεται σε επαφή σε καμία περίπτωση με τα στοιχεία και δεδομένα της πιστωτικής σας κάρτας. Αυτές οι πληροφορίες μεταφέρονται από εσάς με χρήση κρυπτογραφημένης σύνδεσης στην τράπεζα μέσω των συστημάτων ασφαλών συναλλαγών της τράπεζας.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και το όνομα του παραλαβόντος να αναγράφεται στην κάρτα. Κατά την πραγματοποίηση μιας παραγγελίας, η συμφωνία αγοράς πραγματοποιείται αφού ολοκληρωθεί η μεταφορά της πληρωμής σας.


3) Πληρωμή μέσω PayPal.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.Bekids.gr συνεργάζεται με την PayPal. Η πληρωμή με PayPal είναι μία απόλυτα ασφαλής μέθοδος πληρωμής για τους πελάτες μας. Η εταιρεία Bekids δεν θα έχει ποτέ γνώση των πληροφοριών του λογαριασμού σας . Για την πληρωμή της παραγγελίας, σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα του PayPal χωρίς να έρχεται σε επαφή σε καμία περίπτωση με τα στοιχεία και δεδομένα λογαριασμού σας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε μέσω PayPal θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρίας. Κατά την πραγματοποίηση μιας παραγγελίας, η συμφωνία αγοράς πραγματοποιείται αφού ολοκληρωθεί η μεταφορά της πληρωμής σας.


4) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας μεταφέροντας το συνολικό ποσό της παραγγελίας στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς που συνεργαζόμαστε, με την επιλογή ως τρόπο πληρωμής "Τραπεζική Κατάθεση".

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Λογαριασμός IBAN: GR4301725070005507094572377

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΜΠΙΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

Μόλις ολοκληρώσετε την μεταφορά , θα πρέπει να αποστείλετε το αποδεικτικό της συναλλαγής με email στην διεύθυνση [email protected] για να προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας.


5) Πληρωμή στο Φυσικό μας Κατάστημα

Πληρωμή κατά την παραλαβή των προϊόντων της παραγγελίας σας με μετρητά ή με κάρτα χρεωστική / πιστωτική.


(Δυνατότητα Επιστροφής Χρημάτων άμεσα για επιστροφές που θα γίνουν εντός 30 ημερολογιακών ημερών).

Οι τιμές των προϊόντων στην ιστοσελίδα bekids.gr είναι σε νόμισμα «ΕΥΡΩ» και όλες οι συναλλαγές στην ιστοσελίδα bekids.gr γίνονται σε «ΕΥΡΩ».