ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΩΣ 70% ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ >50€ Τηλ:2610434307
 

Επιστροφές

Στόχος μας ως BEKIDS είναι οι πελάτες μας να νιώθουν ασφάλεια με τις αγορές τους και να μένουν απόλυτα ευχαριστημένοι από την ποιότητα των προϊόντων μας και την εξυπηρέτηση μας.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.bekids.gr ακολουθούμε μια ευέλικτη πολιτική επιστροφών σύμφωνα πάντα με την υπάρχουσα νομοθεσία αλλά και τους όρους των εταιριών/κατασκευαστών των προϊόντων που εμπορευόμαστε.

Μπορείτε να ζητήσετε αντικατάσταση των προϊόντων που παραλάβατε ή επιστροφή χρημάτων:

·       Αν παραλάβατε κάποιο ελαττωματικό προϊόν.

·       Αν έγινε κάποιο λάθος στην παραγγελία σας (πχ λάθος μέγεθος).

·       Αν δεν σας ικανοποιεί η αγορά σας.


ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις επιστροφής για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του προϊόντος είναι απαραίτητο να πληρούνται οι παρακάτω σημαντικοί όροι: 

·       Το προϊόν να έχει αγοραστεί αποκλειστικά μέσω του www.bekids.gr

·       Να συνοδεύεται η απόδειξη αγοράς της παραγγελίας.

·       Να συνοδεύεται συμπληρωμένη η φόρμα επιστροφής προϊόντων που βρίσκεται στην συσκευασία με τα προϊόντα που παραλαβατε.*

·       Να μην έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα των 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του. 

·       Να μην έχει πλυθεί το προϊόν.

·       Να μην έχει χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.

·       Να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (καρτελάκια). ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

1.     Επικοινωνείτε μαζί μας για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες επιστροφής.

2.     Συμπληρώνετε την φόρμα επιστροφής ( η πίσω όψη της σελίδας ).*

3.     Συσκευάζετε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την επιστροφή.

4.     Επικοινωνείτε αποκλειστικά με κατάστημα ACS courier της περιοχής σας για την παραλαβή του δέματος επιστροφής από τον χώρο σας ή επισκεφτείτε εσείς το κατάστημα ACS courier της περιοχής σας. Υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε άλλη μεταφορική-courier της επιλογής σας αλλά με δική σας χρέωση.

5.     Τα στοιχεία που θα δώσετε στην ACS ως παραλήπτη της επιστροφής είναι : ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΡΟΥΧΩΝ BEKIDS (Νέα Εθνική Οδός Πατρών Αθηνών και Αμερικής , Πάτρα , ΤΚ 26441) Εντός εμπορικής στοάς ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ-JUMBO <<Τηλ: 2610 43 43 07>>

6.     Σε όλες τις περιπτώσεις θα διευκρινίστε στην ACS courier ότι είναι ΧΡΕΩΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ και ΔΕΝ θα καταβάλετε κάποιο ποσό κατά την επιστροφή του προϊόντος.

7.     Για τις επιστροφές προϊόντων εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, το πιστωτικό ποσό θα είναι ίσο με το ποσό αξίας των προϊόντων κατά την εκτέλεση της παραγγελίας. Στις περιπτώσεις  επιστροφής προϊόντος-ων λόγω δικής μας υπαιτιότητας όπως λάθος προϊόν ή ελαττωματικό́ προϊόν , τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος-ων είναι ΔΩΡΕΑΝ. Ενώ για όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις απόφασης επιστροφής του προϊόντος-ων υπάρχει χρέωση επιστροφής 3 ευρώ.

8.    Στην περίπτωση επιλογής επιστροφής χρημάτων , όταν θα έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής παραγγελίας «αντικαταβολή» θα πρέπει να μας συμπληρώσετε στην φόρμα επιστροφής τον τραπεζικό σας λογαριασμό για να σας πιστώσουμε την αξία της συναλλαγής.Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε στο 2610 43 43 07 

Σημειώσεις: 
*Αν η φόρμα επιστροφής έχει χαθεί ή καταστραφεί , παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με την BEKIDS για να σας αποστείλουμε μια νέα φόρμα ηλεκτρονικά με email ώστε να την εκτυπώσετε.